Translate

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Fête de la Francophonie 2015 (Γιορτή Γαλλοφωνίας 2015) Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Τα παιδιά ενημέρωσαν όλους τους παρευρισκόμενους για τα πλεονεκτήματα της διδασκαλίας της Γαλλικής, ως δεύτερης ξένης γλώσσας



Χθες, παρακολουθήσαμε την ωραία εκδήλωση των τμημάτων γαλλικών, των, Δημ.Σχ.Λακκώματος, 1ου και 2ου Δημ.Σχκαι Γ/σίου Ν.Καλλικράτειας.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, όπως και στις συναδέλφισσές μου, Ολυμπία Τσιρίγκα και Αμαλία Γίγα που μπόρεσαν να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, αν και υπήρχε ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας...(μόνο 2 διδακτικές ώρες ανά βδομάδα, πολλά αντικείμενα, πέντε σχολεία, συμμετοχές στη σχολική κοινότητα και πολλά πολλά άλλα, να μη τα αναφέρω, όμως πιστεύω ό,τι μας καταλαβαίνουν οι συνάδελφοι ειδικοτήτων...). 
Ετσι και εσείς κορίτσια γίνατε φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ανάπτυξη της μόρφωσης, την αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων, με όχημα, όπως λέει η Ολυμπία, τη γαλλική γλώσσα.
                                         Σας ευχαριστούμε πολύ!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!


IMG_0818
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


Fête de la Francophonie 2015 (Γιορτή Γαλλοφωνίας 2015)

 ΣΤΟ 22 ΜΑΙΟΥ, 2015

Την Κυριακή 17 Μαΐου οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων του μαθήματος των Γαλλικών από το σχολείο μας , καθώς και από το 2ο Δημοτικό, το Δημοτικό Λακκώματος και από το Γυμνάσιο της Νέας Καλλικράτειας γιόρτασαν μαζί με πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Πνευματικό κέντρο Ν. Καλλικράτειας, τη Γιορτή Γαλλοφωνίας 2015 (Fête de la Francophonie 2015).